Om Maskinutbildning.nu

Maskinutbildning.nu, eller TVS Sverige AB som företaget egentligen heter, har sin bas i Kungsgården. Företaget drivs av Anders Backman och erbjuder flexibla och lärorika kurser över hela landet. 

Våra kurser följer gällande lagar och läroplaner vilket betyder ökad säkerhet och trygghet för våra kunder. Utbildningarna anpassas efter kundens behov och kunskapsnivå och dessutom tillkommer nya kurser med jämna mellanrum. Vi kan även hjälpa företag att inventera den dokumenterade kunskapen hos personalen och ge förslag på lämpliga kursupplägg.

De senaste 14 åren har vi utbildat ett stort antal kunder i en mängd olika maskinutbildningar, vi har också genomfört kompetensutveckling av chefer och arbetsledare.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi är Maskinutbildning.nu

anders backman maskinutbildningAnders Backman

Anders är instruktör, ägare och VD i företaget. Han gillar alla maskiner, ju större desto bättre. Anders har stor erfarenhet av truckar, maskiner, motorcyklar, och båtar. Han har också ett stort tekniskt kunnande och brinner för goda kundrelationer. När det gäller maskiner är det få personer som har samma erfarenhet och bredd.

Anders har utbildningsbevis och är instruktör på, i princip, alla maskiner som kan flytta saker eller gräva. Utöver det är han utbildad till fartygsbefäl och kan även köra flygplan. Han är även smått unik då han gillar att läsa lagar och tolka dessa på rätt sätt.

När Anders inte arbetar (vilket han gör nästan jämt) så hägrar massor av galna projekt i garaget samt pickleball som han spelar på SM-nivå.

Kontakt:

Tel: 073-3305000

Mail: [email protected].

 

Carl Kvaldén

Från den första november 2019 arbetar Carl Kvaldén som instruktör hos oss. Därmed kan vi erbjuda ännu fler maskinutbildningar över hela Sverige.

Carl Kvaldén har tidigare bl.a. jobbat som projektledare och arbetsledare samt varit VD på ett åkeri och ett företag inom gräv- och anläggning. Hans erfarenhet och kompetens passar in i vårt synsätt med höga kvalitetskrav på våra utbildningar och regelbunden kompetensutveckling för instruktörerna. Med ännu en instruktör kan vi nu genomföra fler utbildningar och kurser runt om i Sverige. 

På fritiden trivs Carl allra bäst när han har kamouflagekläder på sig och vandrar i skogen, jakt är livet för Carl!

Kontakt:

Eva Backman

Eva är vår stjärna på kontoret som sköter de flesta administrativa sysslor såsom bokföring, fakturering, tillverkning av utbildningsintyg, bokningar, mm, mm. Utan Eva skulle företaget stanna.

Eva är djurvän ända ut i fingerspetsarna, hennes fritid ägnas till 95% åt att underhålla våra små ”maskotar” Melker och Harley. När det finns möjlighet så reser Eva gärna till varma länder där det finns ett rikt djurliv och fina stränder.

Kontakt:

 

Melker och Harley

Melker och Harley är våra små glädjespridare på kontoret. Dom övervakar oss och ser till att alla på kontoret sköter sina sysslor på ett bra sätt.
På fritiden är skogspromenader, pusskalas och lek med bollar det bästa som finns.

Kontakt:

Färnmursvägen 10 – Kungsgården